Beheer

Aanmelden

Happy Carrièrekracht!

Loopbaanspecialist met 20 jaar w&s ervaring!

NOLOC

Header
Happy company

Met Happy Career kiest u voor een unieke formule. U werkt samen met een externe recruiter met 20 jaar werkervaring die zo past in uw eigen organisatie?

Waarvoor kunt u Happy Career inzetten?

Smile Als Interim Recruiter naast u HRM afdeling.

Smile Voor losse vacatures waarvoor uzelf de tijd niet heeft.

Smile Als headhunter voor vacatures die u niet krijgt ingevuld.

Maakte u zelf ook ooit de fout om te kiezen voor de man met de mooiste organisaties op zijn cv? Maar was dit toch niet de juiste kandidaat voor uw organisatie?

Happy Career kijkt op een andere manier naar cv's en mensen.

Kan dus sneller en nauwkeuriger selecteren en tot de juiste match komen.

Happy Career staat voor mensen, voor de persoonlijkheid van kandidaat en organisatie! Resultaatgericht, efficiency en zorgvuldigheid staan voorop. Happy Career verdiept zich in de klant. Wil weten wat er in uw organisatie speelt, waarom mensen er graag werken, waarom de vacature vacant is.

Happy Career kiest geen specialisme, is specialist!

Sterk in Werving en Selectie al 20 jaar.

Happy Career is in 2006 opgericht door Yvette Crijns. Zij heeft twintig jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Bemiddelt in hoger- en middenkader functies in alle branches.

Gedegen methodiek

Happy Career werkt met de STAR methodiek, die zich richt op concreet, bewezen gedrag van de kandidaat. Daarnaast doen we minimaal een referentiecheck. Zo heeft u de garantie dat u de professional krijgt, die uw bedrijf verdient.

Selecteren is een vak

Door interviews met inmiddels honderden kandidaten beschikt Happy Career ook over ontwikkelde intuïtieve kennis. Zo selecteren wij ook op personality en cultuurgevoelige aspecten. U wilt tenslotte weten wie u in huis haalt. Happy Career kijkt naast de presentatie en harde feiten zoals IQ en cv ook naar de sociologische; in welke omgeving is iemand opgegroeid, wat is zijn wereldbeeld, wat zijn haar normen en waarden. Last but not least, waar gaat men harder voor lopen? Wat zijn de drijfveren, passie en ambities?

Happy tarieven! Kan Happy Career op uw bouwen als klant dan komen we zeker ook uit de fee.

Happy Career werkt op No Cure No Pay basis met een garantietermijn!SmileSmile

Happy Career staat niet alleen. Happy Career beschikt over een groot landelijk netwerk. Is verbonden ook als partner aan de Coachgroep, recruitment groep van 9 professionals met jarenlange werkervaring o.a. in IT and Finance en Sales. Met hen beheer ik alle media zoals Intermediair, Monsterboard en diverse databanken.

Laatst aangepast op woensdag 24 mei 2017 18:44
 
RocketTheme Joomla Templates