Beheer

Aanmelden

Happy Carrièrekracht!

Loopbaanspecialist met 20 jaar w&s ervaring!

NOLOC

Header
Happy Career

Happy Career is opgericht in 2006 door Yvette Crijns te Woerden. Kernactiviteit is werving en selectie van Hbo en academische functies in grotere en kleinere organisaties. Zie voor alle referenties ook mijn LinkedIN profiel.

Even voorstellen..

Yvette Crijns heeft dertig jaar werkervaring op de arbeidsmarkt. Since 1989 is ze werkzaam op de arbeidsmarkt in de arbeidsbemiddeling. In alle branches en op diverse niveaus. SALES, SECRETARIEEL EN ADMINISTRATIEF, IT, FINANCE en Secretarieel.

Opleiding

Naast dertig jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling behaalde ze opleidingen/cursussen op het gebied van hrm/marketing/sales en psychologie. en een post-HBO opleiding voor Loopbaanadviseurs bij BGL&Partners te Driebergen.

Werkervaring

Ze werkte voor Vedior Uitzendbureau als intercedente, bij Trend Uitzendgroep acht jaar als manager, als consultant interim management voor Meurs-Aorta en bij HRM adviesbureau Spaink vijf jaar als consultant w&s en loopbaanadviseur hoger kader en management. Tevens werkte ze een aantal jaren als HRM adviseur en Corporate Recruiter binnen internationale organisaties. Sinds 2006 heeft ze haar eigen bedrijf Happy Career! Haar kracht is puur werving en selectie, searchen, puzzelen in alle social media naar de juiste /soms schaarse kandidaat. Inzetbaar naast of in uw organisatie als Interim Recruiter, Headhunter en Werving en Selectiespecialist.

Yvette CrijnsPionier en netwerker

In drie van haar functies startte ze haar eigen bureau en netwerk. Ze heeft veel ervaring met in- door- en uitstroom van personeel en met het begeleiden en coachen van mensen.

Degelijke methodiek en vol passie

Ze volgde aanvullende trainingen op het vakgebied van HRM, o.a. interviewtechnieken (STAR), functieanalyse en competentiemanagement. Social Media.

Altijd de juiste kandidaat te vinden

Door vasthoudendheid, kennis en enthousiasme weet ze altijd de juiste persoon te vinden.

Laatst aangepast op woensdag 24 mei 2017 18:43
 
RocketTheme Joomla Templates