Branche- Verenigingsmanager Medior 32-40 uur

Medior Verenigingsmanager (branche) Verander Manager Verbinder (32-40 uur)   met een klantgerichte en zakelijke dienstverlenende instelling en interesse in alle facetten van belangenbehartiging en Communicatie/bestuur. (hybride)

Vaste baan. (32/40 uur) Zeer goede prettige werkgever

Voor mijn vaste opdrachtgever ben ik op zoek naar een allround Medior Verenigingsmanager/ Secretaris Bestuur/Regiomanager. Deze organisatie werkt landelijk voor een groot netwerk van samenwerkingsverbanden, branche-, beroeps- werkgevers- en paritaire organisaties zowel voor Nederlandse als Europese organisaties. In NL in allerlei vakgebieden van Recreatie, Zorg, Techniek, IT, etc. Zij heeft al jarenlang een gerenommeerd groot netwerk. Zo ondersteunen ze het MKB als ook grote landelijke brancheverenigingen en organisaties.

 Functie-inhoud 

Je bent als verenigingsmanager verantwoordelijk voor het opstellen en (laten) uitvoeren van projectplannen voor belangenorganisaties in diverse branches. De organisaties werken samen in verschillende werkgroepen.

Je bent zowel Branchemanager, als beleidsadviseur, regiomanager en adviseert alle ondernemers in jouw vakgebied.

Als Medior heb je ervaring in het vakgebied van Verenigingsmanagement; belangenbehartiging van overheid en partners. En/of als regiomanager/ secretaris van een bestuur/projectmanagement of consultancy organisatie.

 Functie-eisen 

  • Je hebt minimaal een HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt werkervaring in verenigings- branche -projectmanagement;
  • Je hebt belangstelling voor wat zich in (branche)verenigingen en organisaties beweegt;
  • Je hebt ervaring met het werken in het spanningsveld van verschillende belangen;
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent klantgericht en kwaliteitsbewust.
  • Is in het bezit van een rijbewijs.

Zeer goede arbeidsvoorwaarden:

  • Naast een hele leuke en prettige werksfeer kent de organisatie ook zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris is marktconform afhankelijk van werkervaring, tussen 3500 en 5735 bpm. Vaste 13e maand, bonusregeling. Vaste baan. Interesse? Stuur direct je cv en motivatiebrief naar yvette@happycareer.nl Selectie is per direct,  opzegtermijn  kan ook. Over de naam van de opdrachtgever wordt niet op voorhand gecorrespondeerd. Alle kandidaten die ik benader worden meegenomen in file bij de opdrachtgever.