Junior Project Verenigings (Branche) Manager 32 of 36 uur m/v (hybride)

Junior Project (branche) Verander Manager Verbinder (32-40 uur)  

met een klantgerichte en zakelijke dienstverlenende instelling en interesse in alle facetten van arbeid, belangenbehartiging en Communicatie/bestuur. (hybride)

Voor mijn vaste opdrachtgever ben ik op zoek naar een allround Project Manager/Branche Manager. Voor deze opdrachtgever speelt communicatie een zeer belangrijke rol. Deze opdrachtgever biedt hun klanten juridische dienstverlening, nemen het gehele secretariaat uit handen en verzorgen ook de gehele  financiële administratie, juridische zaken, marketing , communicatie en arbeids gerelateerde zaken. Bij deze opdrachtgever werken is zeer veelzijdig. Zij werken voor heel veel (branche) organisaties, door heel NL in allerlei vakgebieden van Recreatie, zorg, techniek, IT, etc. Zij biedt hun werknemers heel veel ruimte voor ontwikkeling, groei.

Functie-inhoud

Je bent als verenigingsmanager verantwoordelijk voor het opstellen en (laten) uitvoeren van projectplannen voor belangenorganisaties in diverse branches. De organisaties werken samen in verschillende werkgroepen.

Je verricht projectmatige werkzaamheden van organisatorische, inhoudelijke en administratieve aard en bewaakt daarbij de voorgang en initieert zelf activiteiten op basis van ontwikkelde plannen. Je hebt zelfstandig contact met de klant en bent verantwoordelijk voor het behalen van optimale klanttevredenheid. Correct relatiebeheer is voor jou vanzelfsprekend. Je stelt je flexibel en dienstverlenend op, staat open voor feedback en durft kritisch te zijn ten aanzien van jouw eigen werk en dat van collega’s. Als Junior krijg je een goed en gedegen inwerktraject.

Je bent verantwoordelijk voor:

CSR project:                      opstellen en uitvoer geven aan communicatie plannen  voor de implementatie van een gedragscode voor de (branchevereniging), teksten schrijven en opstellen van diverse communicatiedragers (o.a. PowerPoint presentaties, flyers en brieven)

Imago campagne:   projectleider van de (branchevereniging) imago campagne voor de industrie, zorgdragen voor een succesvolle implementatie van de campagne, huisstijlbewaking, genereren van (free) publicatie. Communicatie:   opstellen van publicaties, persberichten en nieuwsbrieven, bijhouden van de website . Samen met Secretariaat; eerste aanspreekpunt voor de leden van de branche- vereniging, activiteiten ontplooien t.a.v. sponsor- en ledenwerving, organiseren van vergaderingen en meetings in binnen- en buitenland, coördineren van de stand op de betreffende beurzen in bijwonen en notuleren van diverse vergaderingen  .Economie; Opmaken business structuur, kwartaal en of jaarplannen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO of WO werk- en denkniveau; Bijv. Bestuurskunde / Management/ Communicatie/ Juridisch
 • Je hebt werkervaring in projectmanagement;
 • Je hebt belangstelling voor wat zich in brancheverenigingen beweegt;
 • Je hebt ervaring met het werken in het spanningsveld van verschillende belangen;
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen; Je bent een teamspeler;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent klantgericht en kwaliteitsbewust.
 • Heeft een gezonde ambitie en ondernemerschap;
 • Is in het bezit van een rijbewijs.
 • Kunt snel schakelen tussen diverse klanten/ branches.

Zeer goede arbeidsvoorwaarden:

 • Naast een hele leuke en prettige werksfeer, is Salaris afhankelijk van werkervaring, tussen 2500 en 5000 bpm. Vaste 13e maand, bonusregeling. Goede secundaire arb voorwaarden. Hybride /Standplaats Brabant. Vaste baan. Interesse? Stuur direct je cv en motivatiebrief naar yvette@happycareer.nl Selectie is per direct,  opzegtermijn  kan ook.