Manager Financiële Administratie m/v (ingevuld)

Functieomschrijving

Manager Financiële Administratie m/v voor No-nonsense, internationale organisatie.

Opdrachtgevers van Happy Career hebben een duidelijke visie waarbij kwaliteit en plezier voorop staan.

Manager Financiële Administratie (m/v)

De financiële administratie is onderverdeeld in vier afdelingen, crediteurenadministratie, facturatie, grootboek en salarisadministratie. Deze afdelingen worden aangestuurd door vier coördinatoren. In totaal zijn er 15 medewerkers werkzaam op de financiële administratie. De financiële administratie werkt nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie waaronder de afdeling Control.

De functie:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gestructureerd, no-nonsense en proactief financieel professional die aan de ene kant verantwoordelijk is voor de kwaliteit en borging van de processen en aan de andere kant fungeert als sparringpartner binnen het management. Je hebt een inspirerende stijl van leidinggeven en bent een echte teamplayer. Met deze eigenschappen ben je in staat om de coördinatoren van de financiële administratie te motiveren en te coachen om hun kwaliteiten het beste tot hun recht te laten komen en uitstekende resultaten te behalen. Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en implementatie van processen, procedures en beleid. Je hebt zowel oog voor de hoofdlijnen als voor de details. Daarnaast weet je inzichtelijk te maken waar verbeteringen nodig zijn of wat aandachtspunten zijn op financieel vlak en zoek je verbinding tussen business en de financiële output. Je bent verantwoordelijk voor tijdige en kwalitatieve oplevering aan de Afdeling Control, die de managementrapportages en budgetten verzorgt.

Functie-eisen:

Diploma SPD/HOFAM;

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie;
  • Aantoonbare managementvaardigheden;
  • Ruime vaktechnische ervaring en vakinhoudelijke kennis;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring en grote affiniteit met ERP, Excel en Business Intelligence. Ervaring met JD Edwards is een pre.

Wij bieden:

Een veelzijdige, afwisselende functie binnen een professionele en informele organisatie, waarbinnen innovatie, duurzaamheid, no nonsense en kwaliteit voorop staan. Waar korte lijnen zorgen voor snel schakelen en een stimulans zijn voor eigen initiatief. De informele en open werksfeer creëert hierbij een prettige omgang met collega’s waarbij persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Goed marktconform salaris, prettige werksfeer.

Grote verscheidenheid aan beroepen, mensen, dynamische werkomgeving

De Sollicitatie

Wij nodigen u uit u motivatiebrief per email met curriculum vitae, z.s.m. te richten aan yvette@happycareer.nl Het gaat natuurlijk om een vaste baan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvette Crijns op telefoonnummer 06-282 49 643.

Happy Career, is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger kader met ervaring  en een netwerk van ca. 30 jaar binnen de arbeidsmarkt. En bestaat als zelfstandige inmiddels 11 jaar. Happy Career bouwt een jarenlange werkervaring op met haar relaties. Voor deze vacature verzorgt Happy Career als enige bureau de bemiddeling.