OVER HAPPY CAREER

Even voorstellen: Yvette Crijns.

"Door vasthoudendheid, kennis en enthousiasme weet ik altijd de juiste persoon te vinden."

Happy Career is opgericht in 2006 door Yvette Crijns. Sinds 1989 werk ik binnen de arbeidsbemiddeling. Yvette Crijns heeft 30 jaar werkervaring op de arbeidsmarkt.

Degelijke methodiek en vol passie

Yvette volgde aanvullende trainingen op het vakgebied van HRM, o.a. interviewtechnieken (STAR), functieanalyse en competentie- management.

Opleiding en Werkervaring

Naast concrete werkervaring behaalde ze opleidingen het gebied van hrm/marketing/sales en psychologie. En behaalde post-HBO opleiding voor Loopbaanadviseurs. Cursussen competentiemanagement en STAR methodiek. Ze werkte voor Vedior Uitzendbureau als intercedente (techniek/medisch en productiebedrijven), bij Trend Uitzendgroep als manager (alle branches en HBO hoger kaderfuncties), als consultant interim-management voor Meurs-Aorta (Managementfuncties gezondheidszorg) en bij HRM adviesbureau Spaink als consultant w&s en loopbaanadviseur hoger kader en management (vnl. w&s HRM en managementfuncties). En als corporate recruiter vanuit organisaties. Sinds 2006 ondernemer van Happy Career!

Pionier en netwerker

In drie van haar functies startte ze haar eigen bureau en netwerk. Haar werkervaring en kennis van functies strekt zich uit over vrijwel alle branches.